In de media

Als het aankomt op een betaalbaar GSM alarmsysteem voor huis of in de zaak, komt u al heel snel uit bij Holland Alarm. Wij zijn de groeibriljant in Nederland op het vlak van alarmsystemen en camera’s. Dat we de toon zetten op het vlak van beveiliging mag blijken uit het feit dat we voor het jaar 2015 tot nummer 1 in de beveiligingsbranche zijn gekozen door het programma De Succesfactor. Dit item werd uitgezonden op RTL7 op zondag 1 maart jl. Bekijk de volledige reportage hier:

 

 

Holland Alarm is de juiste partner als het aankomt op inbraakpreventie. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw GSM draadloos alarmsysteem. Dat vindt met in de landelijke pers ook. Zo heeft het RTL4 programma Wist Je Dat een item gewijd aan het onderwerp beveiliging. Daarbij heeft men een kijkje genomen bij Holland Alarm. Bekijk hier een deel van die uitzending:

 

 

De term GSM alarmsysteem is wellicht nieuw voor u. Waar staat die GSM voor en welke voordelen biedt een dergelijk systeem ten opzichte van uw bestaande alarmsysteem. Bekijk hier een productpresentie voor onze draadloze GSM alarmsystemen: