Draadloos GSM + WiFi alarmsysteem iCare

€ 249,00

Voorraad: Niet in voorraad

Snel overzicht

Een nieuw alarmsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Gebaseerd op WiFi technologie in combinatie met een GSM module. Het goede nieuws? Geen abonnementskosten en een volledig kosteloze app om het systeem mee te bedienen.


Het systeem bestaat uit een basisstation, dat draadloos wordt verbonden met je internet. Daarna worden de melders, sirenes en andere accessoires aangesloten op je systeem, ongeacht waar je je bevindt. Krijg snel een overzicht van de status van alle aangesloten sensoren, inclusief de batterijspanning, statuslog en veel meer!

Details

Een nieuw alarmsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Gebaseerd op WiFi technologie in combinatie met een GSM module. Het goede nieuws? Geen abonnementskosten en een volledig kosteloze app om het systeem mee te bedienen.

Het systeem bestaat uit een basisstation, dat draadloos wordt verbonden met je internet. Daarna worden de melders, sirenes en andere accessoires aangesloten op je systeem, ongeacht waar je je bevindt. Krijg snel een overzicht van de status van alle aangesloten sensoren, inclusief de batterijspanning, statuslog en veel meer!

Bij het afgaan van het alarm krijg je automatisch direct een bericht op je telefoon met push-berichten. Hetzelfde geldt in het geval van systeemfouten, lage batterijspanningen, of wanneer je alleen maar bent vergeten een raam dicht te doen! Het intelligente alarmsysteem houdt alles voor je in de gaten.

Ongeacht de omvang van je gezin of bedrijf, is er plaats voor iedereen. Er kunnen maximaal 100 gebruikers op het systeem aangesloten zijn.

De nieuwe iCare wordt gestuurd middels een geavanceerd, maar tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke App voor Android en iPad/iPhone.

Met je telefoon kun je rechtstreeks het hele beveiligingssysteem instellen. Slechts door het scannen van de QR-code op het accessoire kun je meerdere sensoren, sirenes en afstandsbedieningen toevoegen.

Krijg snel en eenvoudig een overzicht van de status van alle WiFi-verbindingen, batterijspanningen, aangesloten bewakingscameraês en nog veel meer!

Ongeacht waar je bent, kun je het alarmsysteem instellen, het alarm activeren en deactiveren, veranderingen aanbrengen in de alarmregels of alleen maar de logstatus nazien wat betreft nieuwe situaties.

Bekijk aan de hand van bewegingsmelders of er iemand thuis is. Houd in de gaten of de ramen dicht of open zijn met de deur- en raamsensoren. Bekijk rechtstreeks wat er gebeurt met een bewakingscamera. Volledige controle en rechtstreeks op je telefoon.

Met een schilbeveiliging (Home/Away) beveiligt het alarm je tegen ongewenste gasten, terwijl je nog thuis bent! Met schilbeveiliging zijn alle ramen- en deurensensoren geactiveerd, terwijl de bewegingsmelders binnen gedeactiveerd zijn. Daarmee kun je je in je huis vrij bewegen, zonder dat het alarm afgaat, maar nog steeds beveiligd tegen inbraak van buitenaf.

In het geval van poging tot vandalisme of bij schades die per ongeluk zijn ontstaan, gaat het alarm af als zou er een bedreiging zijn;

Wanneer er sprake is van stroomuitval, krijgen de relevante gebruikers direct een push-alarmbericht op hun telefoon. Het systeem heeft een ingebouwde back-up batterij, die ervoor zorgt dat het alarm tot maximaal 24 uur na de stroomuitval, nog steeds geactiveerd is.

In het geval van vandalisme van de centrale eenheid, wordt het alarm volledig geactiveerd met sirenes en push-berichten.

Wanneer een verbinding tussen sensor en het systeem verbroken wordt, krijg je direct een push-bericht op je telefoon. Ook wanneer een raam open staat, zullen deur- en raamsensoren een bericht geven, wanneer het alarm is geactiveerd.

Wanneer de batterijspanning laag is, zullen alle aangesloten sensoren een waarschuwing geven en een push-bericht met vaste intervallen sturen.

Het alarmsysteem heeft een ingebouwde sirene van 80db, die af gaat wanneer het alarm geactiveerd is. Maar men heeft niet altijd de mogelijkheid om het basisstation zodanig te placeren, dat deze sirene gebruikt kan worden. Daarom kun je zowel binnen als buiten extra sirenes aansluiten.

Het is niet altijd makkelijk en handig om je telefoon te moeten gebruiken bij het activeren en deactiveren van het alarm. Gebruik een stijlvol uitgevoerde afstandsbediening, klaar om aan de sleutelhanger toegevoegd te worden. Met de afstandsbediening kun je het alarm activeren in de stand van de volledige beveiliging of in de stand van schilbeveiliging (Home / Away) en je kunt deze weer deactiveren. Daarnaast heeft de afstandsbediening een paniekknop, die het alarm meteen af laat gaan.

Wanneer je nog meer manuele toegangscontrole wenst, kun je een draadloos bedieningspaneel aansluiten. Met gebruik van een pincode kan deze gebruikt worden voor zowel het activeren als deactiveren van het alarm.

Wanneer het alarm geactiveerd wordt, activeert het systeem natuurlijk ook de ingebouwde sirene alsmede eventuele extra aangesloten sirenes, afhankelijk van de instellingen die jij hebt gekozen. Maar daarnaast krijg je ook push-berichten en alarmmeldingen direct op je telefoon.

Het basisstation van het systeem heeft een ingebouwde temperatuur- en vochtigheidsmelder, met instelbaar alarmniveau. Houd het niveau in de gaten met behulp van de App, en ontvang een bericht wanneer de grenswaarden overschreden worden.

Bij de meeste alarmsystemen vormen de deur-/raamsensoren het hoofdbestanddeel. Met een deur-/raamsensor beveilig je je eigendom tegen binnendringing en zorg je ervoor dat, zo gauw er een raam of deur geopend wordt, het alarm in werking wordt gezet.

 

De intelligente sensoren geven tegelijkertijd een status en waarschuwing wanneer een deur of raam niet is gesloten. Daarmee kun je ook zien, of er iemand thuis is, aan de hand van het tijdstip wanneer de voordeur voor het laatst werd geopend of gesloten. Alles wordt bewaard in de eenvoudig toegankelijke logstatus.

De draadloze bewegingsmelder dekt met slechts één sensor een groot gebied, en is bijzonder bruikbaar bij bewaking van plekken waar binnengedrongen kan worden zonder opening van een deur of een raam.

De bewegingsmelder kan verkregen worden in een normale uitvoering, als wel een huisdiervriendelijke uitvoering, zodanig dat dieren onder 20 kg. het alarm niet in werking zullen zetten.

De intelligente sensoren geven een status, zelfs wanneer het alarm gedeactiveerd is. Op deze wijze kun je eenvoudig zien of er iemand thuis is.

Het basispakket bestaat uit:

  • 1 x basisstation met ingebouwde GSM en WiFi module.
  • 1 x draadloos deur/raamcontact.
  • 1 x draadloze PIR bewegingsmelder.
  • 2 x afstandsbedieningen.
  • 1 x draadloze paniekknop.
  • 4 x Holland Alarm raamstickers.

Video

Nee